Tervetuloa Axiell Arenan ohjesivustolle!

Tämä ohjesivusto sisältää Arenan toimintojen kuvaukset asetuksineen. Sivustolla on myös erilllisiä ohjeita toimintojen käyttämiseen. Tämä sivusto saa jatkuvasti uutta sisältöä, ja usein kysyttyihin kysymyksiin pyrimme laittamaan vinkkejä jatkossa. 

Arenaa hallinnoidaan sekä Arenan omin työvälineiden ja toimintojen kautta, mutta myös osin sen sisältämän julkaisujärjestelmän, Liferayn, kautta:

Tämä ohjesivusto kattaa molemmat osat, mutta Liferayn osalta ohjeistuksesta löytyy vain oleellinen ja yleisimmin käytetty toiminnallisuus. 

Tämä sivusto on kirjautumisen taakse. Sivuston ohjeistus suomennetaan ja niihin lisätään kirjastojärjestelmien ja koulutustemme osalta lisäyksiä ja pieniä muutoksia sekä tiedossa olevia ongelmia. 

Axiell Web Opacia käyttävät kirjastot

Kirjastot, joilla on käytössään Axiell Web Opac (joka itse asiassa on Arena monin rajauksin) voivat löytää ohjeisivustolta niiden toimintojen osalta dokumentoinnin, mitä Opaceissa on käytössä. Opacin toiminnot ovat: Hakutoiminnot, hakutulos, teostiedot, fasetit hakutuloksessa, käyttäjätunnu/omat tiedot, lainat ja uusinta, varaukset, maksut sekä oma hylly. Julkaisujärjestelmään opacien osalta ei ole pääsyö eikä toimintojen (kutsumme niitä portleteiksi) asetuksiin. 

Tunnusten tilaaminen 

 

Tunnuksia voi tilata kirjastotuestamme kirjastotuki[at]axiell.com

Copyright Axiell Group 2009-2015
Legal notices